Kupiłam kiedyś kotlety sojowe. Oto co z ich udziałem wykombinowałam i było smaczne!
- Składniki:
 - 1 op. kotletów sojowych ( 100 g)
 - 1 cebula
 - 1 op. mrożonej włoszczyzny pokrojonej w paski
 - 1 puszka sosu pomidorowego
 - sól i pieprz
 - 1 łyżeczka papryki wędzonej
 - 1 łyżeczka ziół prowansalskich
 - liść laurowy
 - 2-3 kulki ziela angielskiego
 - 1/2 łyżeczki sproszkowanego imbiruWykonanie:
Kotlety sojowe gotuję w osolonej wodzie z liściem laurowym i zielem angielskim do miękkości. Osobno w osolonej wodzie gotuję paski mrożonej włoszczyzny. Odcedzam i smażę je z cebulą na oleju. Dodaję sos pomidorowy i ugotowane kotlety sojowe. Chwilę wszystko duszę, dosmaczam solą ,pieprzem i przyprawami. Można jeść z ziemniakami, kaszą, ryżem czy z pieczywem. Smacznego!
kotlety sojowe jak ryba po grecku  
	

