Pasta z łososia wędzonego

Pasta na chleb, bułki, bagietkę. Polecam, przepis jednej z grup kulinarnych. Smaczna i zdrowa!

  • Składniki:
  • 2 duże cebule
  • 300 g łososia wędzonego
  • 200 g twarogu
  • 2 łyżki gęstej śmietany
  • przyprawy dowolne, tylko uważać z solą, bo łosoś już jest słony!

Wykonanie:

Cebule obrać , pokroić drobno i z resztą blendować. Posmakować i dodać dowolne przyprawy do smaku. Wymieszać ze śmietaną. Podawać rozsmarowane na pieczywie. Na to można położyć ogórek kiszony ,pomidor czy kawałek papryki .  Kolorowo na talerzu i smacznie. Polecam!

pasta łososiowa
Subscribe
Powiadom o

0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze
0
Skomentuj przepisx